Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Jelentkezzen tűzoltónak!

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakör betöltésére. Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.

Előnyök: biztos munkahely, hivatás, változatos munkakör, a kiképzést követően átlagosan havi 8 szolgálat, sok szabadidő, tanulási, továbbképzési lehetőség, egyéb szakma megszerzésének lehetősége, tervezhető életpálya, előmeneteli lehetőség, sportolási lehetőség, béren kívüli juttatások, felszereléssel, ruházattal történő ellátás, kedvezményes üdültetés, gyermektáboroztatás

Elvárások: 18. életév betöltése, büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, bejelentett belföldi lakóhely, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi vagy szakiskolai végzettség), alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés, törvény szerinti alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása

A tűzoltó szakképzés 5 hónapig tart. A képzés ideje alatt nettó 150.000 forint támogatás, egészségbiztosítási járulékfizetés, ruházatot, szállást és napi háromszori étkezést térítésmentesen biztosítunk a képzésben résztvevőknek.

A képzést követően bruttó 250.000 – 270.000 forintos illetményt tudunk biztosítani.

Amennyiben érdeklődik a tűzoltó szakmai iránt, jelentkezni, bővebb tájékoztatást kérni a +36-1-469-41-05-ös, a +36-23-524-570 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

(Képünk illusztráció.)

Fel