Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Csatlakozzon a Telki Polgárőrséghez!

Kedves Telki Polgárok!

Telki Polgárőrség – 25 év! Ennyi ideje járőrözünk éjszaka, biztosítjuk a falunapi és sportnapi rendezvényeket, vigyázunk a falurendezvények éjszakáján a felszerelésre, segítünk, ha eltűnik valaki. Ott vagyunk, ha segíteni kell a rendőrség munkáját, vagy baleseti helyszínt biztosítani, ha gyanús elemek járkálnak a faluban, és jelenlétünkkel védjük az értékeinket. Vigyázunk az igazak álmát alvó barátainkra, szomszédjainkra. 25 év! Ennyi ideje működik a Polgárőrség Telkiben!

A járvány miatt kialakult helyzetben a polgárőrség munkája fontosabb, mint valaha. Járőrözéseinkkel igyekszünk biztosítani az itt lakók és értékeik biztonságát, valamint – a polgármester, illetve a rendőrség felkérésére – a kijárási korlátozások mindannyiunk érdekét szolgáló betartását.

Megnövekedett feladataink során vállt vállnak vetve állunk helyt, de most több vállra van szükség! Az ÖN vállára, a TE válladra! Várunk minden elkötelezett, lelkes polgárt, aki – akár nappal, akár éjjel – szívesen vállalna részt a közös biztonságunk megőrzésében.

Csatlakozzon a Telki Polgárőrséghez!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-70-553-0024
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telki Polgárőrség

Fel