Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Hirdessen kedvezménnyel az online Naplóban!

Tisztelt hirdetők és hirdetni szándékozók! 

Az új típusú koronavírus terjedése miatt hazánkban kihirdetett veszélyhelyzet fennállásának idejéig a Telki Napló csak online jelenik meg, a szokásoknak megfelelően minden hónap utolsó napjaiban. A telki.hu honlapra felkerülő változat mindig is rendkívül olvasott volt, és nem csak Telki minden háztartásába, a település határain túl is eljut azokhoz, akik községünk hírei iránt érdeklődnek.

Juttassa el célközönségéhez hirdetését továbbra is rajtunk keresztül! Az online Napló hirdetéseire most a szokásos alapárból 30% kedvezményt biztosítunk!

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a Telki Portál (a www.telki.hu önkormányzati honlap) folyamatosan frissülő tartalma révén kimagasló látogatottsági statisztikákkal rendelkezik, így e felületen keresztül is számtalan helyi, valamint környékbeli olvasónkhoz elérhet hirdetése!

A hirdetések árairól és a további részletekről érdeklődjön a 06-26-920-806-os telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

Fel