Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Élmény-kavalkáddal vár a Telki Fesztivál - részletes programajánló

fesztival_felulrol

– színes programkínálattal, neves fellépőkkel érkezik az idén 2 napos rendezvény

A Telki Fesztivál idén szeptember 2-án és 3-án kerül megrendezésre, a nagyszínpadon olyan nagy zenekarokkal, mint a Fish, a Konyha, a Dirty Slippers és a sokak által kedvelt Pedrofon. Három helyi vonatkozású zenekar is a fellép az idei fesztiválon: a Blues Dosers, The Juice és a Vakfolt.

Az első napon, pénteken este három fergeteges koncerttel indul a rendezvény, szombaton pedig egész napos programdömping kínál szórakozási lehetőséget a család minden tagja számára.

A második fesztiválnap során lesznek gyermekkoncertek, kirakodóvásár, játékudvar, és az Egészségnap kínál szűrési, informálódási lehetőségeket, délután pedig a színpadon telki fellépőket köszönthetünk. Kora este sor kerül az idei Érdemérem-átadásra, majd ismét frenetikus koncertek gondoskodnak a kiváló hangulatról.

Figyelem! Az idei Telki ifjúsági díjas, Persányi Barnabás FIDE sakkmester a Telki Fesztiválon 16 órától a Polgármesteri Hivatal tanácstermében sakkszimultánt ad!

A további érdekességek és részletek kapcsán figyeljék a Kodolányi Közösségi Ház Facebook-oldalát és a Telki-csoportot!

Egészségnap a Telki Fesztiválon>>

Útlezárás és korlátozás a fesztivál idején>>

telkifeszt_plakat_UJ

Kodolányi programok

2023. december 06. szerda

A növényvédelem kapcsán Laczikó Tamás előadását hallgathatják meg az érdeklődők 2023. december 7-én 18 órától a Kodolányi János Közösségi Házban.

2023. december 05. kedd

Kedves Gyerekek és Szülők! 2023. december 7-ig várjuk a könyvtári nagy róka nevéhez a javaslatokat. Rókánk névadó buliját december 8-án, 17 órakor tartjuk.

2023. november 28. kedd

Híre ment, hogy elnevezésre vár a(z egyelőre még) szomorú könyvtári rókapajtás, és csodák csodájára még egy sláger is született e különleges névkereső akcióhoz!

2023. november 22. szerda

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy könyvtár. Abban a könyvtárban élt egy nagy (plüss)róka.

2023. november 22. szerda

2023 decemberében sokszínű programkínálattal várja a telkieket a Faluadventje a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban.

2023. szeptember 11. hétfő

Várunk kórusunkba, ha kikapcsolódnál, ha szeretsz énekelni, ha egy jó közösségre vágysz!

Fel