Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Adózási felhívás

adozas

Tájékoztatjuk Tisztelt Adófizetőinket, hogy a 2020 második félévi helyi adók (építmény-, telek-, iparűzési), valamint a gépjárműadó befizetési határideje 2020. szeptember 15.

Telki község Adóhatósága valamennyi adózó részére 2020 februárjában megküldte az adó folyószámla-kivonatokat, valamint a 2020. évi helyi adó első és második félévi befizetéséhez szükséges csekkeket.

Az adózók az egyenlegközlőben értesültek az éves adófizetési kötelezettségükről, amelyet két részletben, első félévi adóként 2020. március 16-ig, valamint második félévi adókötelezettségként szeptember 15-ig kell megfizetniük.

Év közben történt változás esetén az adókivetésről szóló határozattal egyidejűleg megküldésre került a teljes évi befizetéshez szükséges csekk. Az adózók befizetéseiket a folyószámlához mellékelt csekkeken vagy banki átutalással is teljesíthetik.

Amennyiben adózóink a szeptemberben esedékes befizetéshez új csekket szeretnének igényelni, ezt személyesen adóirodánkban, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címeken is megtehetik.

A vállalkozások adófolyószámla egyenlege a cégkapun vagy ügyfélkapun keresztül letölthető. A bankszámlanyitásra kötelezett adózóknak (vállalkozóknak) helyi adófizetési kötelezettségüket átutalással kell teljesíteniük.

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul községünk fejlődéshez és működéséhez!

dr. Lack Mónika
jegyző

Fel