Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Karitász tábor 2017

A Telki Karitász csoport 2017. június 26-a és 30-a között tartja hagyományos nyári táborát. Idén egy héttel később kezdünk, a tanév befejezését követő második héten, hogy lehetőséget adjunk a részvételre azok számára is, akik az iskola után közvetlenül RG vagy Máltai táborba mennek.

Várjuk azon családok jelentkezését, ahol 6 és 14 év közötti gyerekek vannak, és gondot okoz a szünidő megszervezése, a nyári táborok költségeinek kifizetése. A tábor programjai 8 és 16 óra között zajlanak, étkezést helyben biztosítunk. A kézműves foglalkozások, szerepjátékok mellett sokszínű programokkal várjuk a gyerekeket, a tavalyi évhez hasonlóan idén is tervezzük a Globall Sporthotel uszodájának meglátogatását, a Budakeszire költözött Dinó-park felkeresését és sok egyéb érdekességet.

A táborban a helyi karitász csoport tagjai dolgoznak, melléjük segítségként idén is várunk 3 szorgalmas, gyerekeket szerető középiskolást, akik helyben szeretnék teljesíteni az érettségihez szükséges közösségi szolgálatot.

Érdeklődni a 06-26-372-115-ös telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Halász Terézia
a Telki Karitász csoport vezetője

Fel