Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Fórum és közmeghallgatás

2018. november 13-án lakossági fórum és közmeghallgatás lesz a Pipacsvirág iskolában.


Tervezett új sportcsarnok terveinek ismertetése, és Helyi Építési Szabályzat módosítás tervezetének partnerségi egyeztetéséről, véleményezéséről szóló lakossági fórum

Telki község Önkormányzatának képviselő-testülete tájékoztatja a lakosságot és az érintetteket, hogy 135/2018.(X.05.) számú Ö. határozata alapján módosítani kívánja Helyi Építész Szabályzatát.

A módosítás oka: a Kamilla utca, 731/22-es hrsz-ú ingatlanra tervezett sportcsarnok megvalósításához kapcsolódó előírások módosítása.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 32. §. (6) bek. c) pontja alapján, valamint Telki község Önkormányzat képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Telki község Önkormányzata elkészíttette a Helyi Építési Szabályzat módosításának tervezetét.

A Helyi Építési Szabályzat módosításának véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezet ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

A lakossági fórum időpontja: 2018. november 13. (kedd) 18.30

Helyszíne: Pipacsvirág Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – ebédlő

A Helyi Építési Szabályzat módosításának tervezete megtekinthető ügyfélfogadási időben a Telki Polgármesteri Hivatal titkárságán.

A módosítás tervezete INNEN letölthető>>

Véleményezés módja: Az elkészült Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban, és 2018. november 21-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: Telki Polgármesteri Hivatal - 2089 Telki, Petőfi u. 1.

Megjelenésükre számítunk!

Deltai Károly
polgármester

Meghívó közmeghallgatásra

Telki község Önkormányzatának képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló, 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-ára figyelemmel 2018. november 13-án (kedden) 19.30-tól közmeghallgatást tart.

Helyszín: Pipacsvirág Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, ebédlő (Telki, Muskátli u. 2.)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Deltai Károly
polgármester

Fel