Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

A Ceremony of Carols

telki_noikar_logo-feher

– a Telki Nőikar koncertje a Telki Sportcsarnokban

Nagyszabású koncertre készül a Telki Nőikar a karácsonyi időszakban. Ezúttal nem egy hagyományos adventi előadásra kerül sor, ugyanis a program első részében egyetlen komplett mű hangzik majd el.

Benjamin Britten „A Ceremony of Carols” című műve angol karácsonyi énekek és versek gyűjteménye, melyet a szerző 1942-ben egy Egyesült Államokból Angliába tartó hajóúton komponált, kórusra, szólóénekre és hárfára. Az eredetileg különálló műveket a két szélső tétel fogja össze, az egyes tételek pedig igazi karácsonyi hangulatot eredményeznek ebben az izgalmas hangzásban. A zenei ünnepet egy tisztán hárfa szóló tétel teszi még emelkedettebbé.

A koncert második felében Európából származó, jelenleg angolszász területen élő szerzők műveiből válogattunk.

A koncert tökéletes választás az ünnepi készülődéshez. S hogy ne csak a lélek hangolódjon, a szünetben forralt borral, teával és mézeskaláccsal kedveskedünk közönségünknek - mindezt új, talán szokatlan koncerthelyszínen, a Telki Sportcsarnokban.

A Telki Nőikar ebben az évadban ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ez a koncert a második a jubileumi események sorában. Az esten fellépnek még Mikus Adrienn hárfaművész, Szöginé Asztalos Enikő zongoraművész és Varga Gabriella fuvolaművész növendékeivel. Vezényel: Halász Károly.

Halász Károly


A koncertre a belépés ingyenes, azonban jövőbeni terveinkhez adományaikat szívesen fogadjuk a helyszínen kihelyezett gyűjtőládánkba, vagy az OTP Banknál vezetett 11742348-20019873 számú bankszámlánkra.

Infó: https://www.facebook.com/telkinoikar20/
Esemény: https://fb.me/e/125U5VPiI

noikar adventi koncert

Fel