Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Visszakerült Budakeszire az orvosi ügyelet

budakeszi_ugyelet

2023. október 1-jétől (vasárnap 0 órától) a háziorvosi ügyeleti ellátás ismét a Budakeszi Egészségügyi Központ Fő utca 179. szám alatti szakrendelőjében (a korábbi helyén) működik.

A telki lakosok az ügyeleti ellátást hétköznapokon délután 16 órától másnap reggel 8 óráig, valamint hétvégén 0-tól 24 óráig vehetik igénybe.

Az orvosi ügyeletet október 1-jétől a Hungary Ambulance Kft. látja el Budakeszin. Telefonos elérhetőség: +36-23-451-920.

 

Jövőre a Mentőszolgálat veszi át a stafétát

Az új szerződés addig marad érvényben, amíg a vonatkozó jogszabály alapján a tevékenységet – várhatóan jövő év elején – átveszi az Országos Mentőszolgálat.


Előzmény:

 

Csak ideiglenesen volt kijelölve Zsámbék az ügyeleti ellátás helyszíneként

Mint ismeretes, a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás és a Hungary Ambulance Kft. között korábban megkötött ügyeleti szerződés idén május 31-én lejárt. A folytatásra vonatkozó első ajánlattételi eljárás eredménytelen volt, ezért az átmeneti időszakra az ÁNTSZ a Zsámbéki Orvosi Ügyeletet jelölte ki Telki (és több más érintett település) számára az ügyelet ellátójaként.

A szeptemberben lefolytatott új eljárás ugyanakkor már sikeres volt, így októbertől visszakerült Budakeszire az ügyelet.

Fel