Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Félpályás és teljes útzár a Budakeszi úton

lancfuresz_pixa

Favágási munkálatok miatt 2023. augusztus 12-én, szombaton reggel 7 és – előreláthatólag - 17 óra között, Budapest II. kerületében, a Budakeszi úton, a Szép Juhászné út és az Irén utca közötti szakaszon félpályás útzár lesz. Ennek ideje alatt váltakozó irányú forgalom mellett jelzőőrök segítik majd a forgalmat.

Nem megfelelő időjárási viszonyok esetén a munkálatokat másnapra halasztják, ez esetben a forgalomterelésre 2023. augusztus 13-án 7 és 17 óra között kell számítani.

Teljes útzár lesz két éjszaka

2023. augusztus 15-én, kedden 0 óra 5 perctől – előreláthatólag - 4 óra 30 percig, valamint 2023. augusztus 16-án, szerdán 0 óra 5 perctől – előreláthatólag - 4 óra 30 percig teljes útzár lesz ezen az útszakaszon (Budapest II. kerületében, a Budakeszi úton, a Szép Juhászné út és az Irén utca közötti szakaszon). Ennek ideje alatt még a megkülönböztető jelzéseket használó járművek sem tudnak áthaladni, a munkálatokhoz szükséges kosaras járművek úttestre történő letalpalása, valamint a kivágásra kerülő fák döntési területe miatt.

A munkálatok során a Budapest Közút Zrt. közútkezelői feladatok elvégésére kijelölt szervezete, a BKM Zrt. FŐKERT Divízió Zrt. végzi az élet- és balesteveszély megelőzés miatti fák kivágását, gallyazását.

Forrás: Budakeszi Hírmondó
Fotó: Pixabay

Kapcsolódó írások

Fel