Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Tavaszi ágdarálási akció

agapritas

Telki Község Önkormányzata szervezésében idén tavasszal is biztosítunk ágaprítási lehetőséget a lakosság számára.

A kerti munkálatok során keletkezett ágak, gallyak legfeljebb 5 m3 mennyiségig és legfeljebb 8 cm átmérőig helyezhetőek ki.

A darálni valóban nem lehet drót, madzag, kő, földes gyökér. Ezeket a gép nem dolgozza fel.

A szolgáltatás a helyi környezetvédelmi alapba történő hozzájárulás befizetésével vehető igénybe. A hozzájárulás mértéke a kihelyezett ágak mennyisége alapján 2.400.- Ft+ÁFA / m3. Az utalás a 11742348-15441881-04640000 számú számlára történhet. Az átutalás közleményében a következőket kérjük feltüntetni: név, utca, házszám, környezetvédelmi hozzájárulás.

1 m3 mennyiségben kihelyezett ágak esetén bruttó 3.048 Ft, 2 m3 esetén 6.096 Ft, 3 m3 esetén 9.144 Ft, 4 m3 esetén 12.192 Ft, 5 m3 esetén 15.240 Ft. Ettől eltérő mennyiségeket nem áll módunkban figyelembe venni. Az utalt összegen felüli mennyiséget meghaladó gallyak nem kerülnek ledarálásra, elszállításra.

Az aprításra jelentkezés a következő formában történhet: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre el kell küldeni az érintett ingatlan címét, az aprítani kért mennyiséget és az utalásról szóló bizonylatot. Az üzenet tárgyában az „Ágaprítás 2022 tavasz" szövegrésznek kell szerepelnie.

Jelentkezési határidő: 2022. március 10., 10 óra.

Az aprításra kerülő gallyakat csak visszaigazolt e-mail alapján lehet kihelyezni. A gallyakat az ingatlan előtti közterületre kell kihelyezni egy kupacban, a darálási napot megelőző napon.

A gallyak a következő napokon kerülnek darálásra, illetve elszállításra: 2022. március 21. (hétfő); március 28. (hétfő); április 4. (hétfő). A jelentkezést (utalást) követően kerül meghatározásra a darálás pontos időpontja, a jelentkezések mennyiségétől függően. Tehát a meghirdetett 3 időpont közül nem lehet választani, azok a jelentkezések számától függően kerülnek beosztásra.

A gallyakat helyszíntől függően helyben vagy elszállítva darálják. (A darálék helyben aprítás esetén is elszállításra kerül.)

Kertészetek részére nem végzünk ágaprítást, csak lakosságnak!

Példák az elhelyezésre:

Gallyak egy irányba néznek, nem akadályozzák a forgalmat, könnyen megközelíthetőek.

agapritas1

agapritas2

agapritas3

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. továbbra is elszállítja a szabályosan (egy méternél nem hosszabb, fél méternél nem nagyobb átmérőjű, szorosan összekötött) kihelyezett gallyakat a hulladéknaptárban szereplő időpontokban.

Fel