Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Költészet napja - vers a kapukra

kolteszet_napja2021

„A Kokukk Egyesület évek óta hívja Telki lakóit, hogy József Attila születésnapját, április 11-ét úgy tegyük méltóvá a költészethez, hogy nem piedesztálra emeljük, hanem közel hozzuk a verseket.

Mutassuk meg egymásnak, most épp melyik esik szívünkhöz közel! Tegyük ki házunk kapujára a nekünk legkedvesebb verset! Persze többet is lehet! Lehet régi és mai költőktől – olyan gazdagok vagyunk versekben! Libegjenek a tavaszi szélben kedves verssoraink, lassítson csak léptein hazafelé tartva, aki teheti, és olvasson hazáig minél több verset! Lehet, hogy mire hazaér, könnyebb lesz a járása és a szíve is” – fogalmazott a Költészet-napi felhívásban Molnár Krisztina Rita költőnő a korábbi években.

Idén a Kokukk Egyesülettel együttműködve a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár a következőképp csatlakozik e szép kezdeményezéshez. A közösségi ház kedvenc verseit a Petőfi utcai kerítésre kihelyezve olvashatják majd az arra sétálók.

Szeretettel várjuk azon lakosok csatlakozását, akik bár szívesen megosztanák kedvenc versüket, de saját kapujukra nem szeretnék azt kihelyezni. Kérjük őket, hogy használják a közösségi ház kerítését és helyezzék ide kedvenc művüket!

Fel