hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Értesítés karbantartási munkákról - frissítés: 11-én nem lesz áramszünet

aramszunet

 
Frissítés 03.05.:

Telki Község Önkormányzata nevében Deltai Károly polgármester azzal a kéréssel fordult az ELMŰ-höz, hogy a tervezett karbantartási munkákat, és az ezzel járó áramszünetet halasszák el a rendkívüli intézkedéseket követő időszakra, tekintettel arra, hogy az óvodákban, iskolákban szünetet rendeltek, és ennek következtében a háztartások nagy részében otthoni munkavégzés, tanulás lesz.

Az ELMŰ ennek kapcsán közölte, hogy a 2021. március 8-i, áramszünettel járó munkákat nem tudják elhalasztani, mert akkor üzembiztonságot veszélyeztető hiba javítását végzik, ami azonnali elhárítást igényel.
 
A 2021. március 11-i oszlopcserés munkát ugyanakkor későbbi időpontra teszik, mert az a javítanivaló hiba nem veszélyezteti az üzembiztonságot.
 
Az alábbi munkálatok miatt tehát hétfőn áramszünet lesz:
 
2021. március 8-án, 9-től várhatóan 15 óráig karbantartási munkálatokat végez az ELMŰ Telkiben, az Ófaluban, amelynek ideje alatt az érintett, az alábbi térképen vastag vonallal jelölt szakasz környezetében áramszünet lesz.
 

2021_0308_aramszunet

Az alábbi munkát viszont elhalasztják:

2021. március 11-én, 9-től várhatóan 15 óráig szintén karbantartási munkálatokat végez az ELMŰ Telkiben, ezúttal a Hosszúháton, amelynek ideje alatt az érintett, az alábbi térképen vastag vonallal jelölt szakasz környezetében áramszünet lesz.

2021_0311_aramszunet

A szolgáltató a munkálatok kapcsán kéri és köszöni a lakosok megértését és türelmét.

(Az első kép illusztráció.)

Fel