Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Lakossági fórum

– a Helyi Építési Szabályzat módosítás tervezetének partnerségi egyeztetéséről, véleményezéséről

Telki Község Önkormányzatának Képviselő-testülete tájékoztatja a lakosságot és az érintetteket, hogy 100/2019. (VI.25.) számú Ö. határozata alapján módosítani kívánja Helyi Építési Szabályzatát.

A módosítás a hatályos településrendezési eszközt több kisebb részterületen érinti, amelyek részben az önkormányzat elhatározásai, részben lakossági kérelmek alapján váltak szükségessé.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet 32. § (1) bekezdésének b) pontja alapján, valamint Telki Község Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Telki Község Önkormányzata elkészíttette a Helyi Építési Szabályzat módosításának tervezetét.

A Helyi Építési Szabályzat módosításának véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 10/2017. (V.02.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezet ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

A lakossági fórum időpontja: 2020. február 6. (csütörtök) 18.00
Helyszíne: Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár Nagyterem

A Helyi Építési Szabályzat módosításának tervezete megtekinthető ügyfélfogadási időben a Telki Polgármesteri Hivatal titkárságán vagy letölthető INNEN>>

A véleményezés módja: Az elkészült Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban, és 2020. február 14-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt írásban:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: Telki Polgármesteri Hivatal – 2089 Telki, Petőfi u. 1.

Megjelenésükre számítunk!

Deltai Károly
polgármester

Fel