Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

50 felettiek figyelmébe ajánljuk: Szenior Akadémia indul

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2019 őszén Telkiben is elindul egy kifejezetten 50 év felettieknek szóló ingyenes előadássorozat, a Szenior Akadémia.

A programot az idősképzések hazai vezető intézménye, a Milton Friedman Egyetem (volt Zsigmond Király Egyetem) szervezi, akik 2019 őszén már 50 helyszínen tartanak előadásokat és kurzusokat az ötven év felettieknek. Az előadások célja, hogy kedvet csináljanak az időskori ismeretszerzéshez, s aki szeretné, annak a tanuláshoz is!

Az előadások témái nemcsak érdekfeszítők, hanem hasznosak is. Szó lesz többek között az időskori fizikai és lelki problémákról, a fittségről, a közösségi médiáról, az okos eszközökről.

Az első előadás időpontja: 2019. szeptember 17. (kedd) 11 óra, helyszín: Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár. Téma és előadó: Félelmeink és titkaink időskorban. Előadó dr. Jászberényi József, egyetemi tanár.

Az egyetem szervezői 2019 tavaszán keresték meg településünk polgármesterét, aki azonnal támogatta a programot. Az előadók neves szakemberek, akik közérthetően, jól követhetően beszélnek választott témáikról.

Hamarosan további részletekkel jövünk.

Balasi Anikó
Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár
intézményvezető
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 (26) 920 826

Fel