Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

II. Budakörnyéki Sörfesztivál

Budakeszi, Fő téri park, szeptember 13-14., a német-magyar partnerség jegyében

A másodjára megrendezésre kerülő Budakörnyéki Sörfesztivál idén is színvonalas programokkal és természetesen sokféle sörrel várja kedves – és szomjas – vendégeit.

A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás idén is elhozza Budakeszire a legfinomabb gasztrokulturális különlegességeket és söröket, amelyek mellé színes kulturális programok társulnak a kikapcsolódás és szórakozás jegyében. A tánc szerelmeseinek olyan formációk zenélnek majd, mint a Kyrusaurus Rock Band, a Dynamite Dudes vagy a The Old Show. A hagyományosabb dallamok kedvelőit Kovács Krisztina énekes és a Szomori Fiúk zenekar fogja szórakoztatni. Este pedig az Anna and the Barbies és az Intim Torna Illegál zenekarok fokozzák majd a hangulatot.

Olyan kisüzemi és kézműves sörfőzdék vonultatják fel legjobb söreiket, mint a First Craft Beer, az Etyeki Sörmanufaktúra, a Pécsi Sörfőzde, a Biatorbágyi Serház, a Kapucinus Sörfőzde és a Legenda Sörfőzde. De jelen lesznek olyan ismert márkák is, mint a Zubr, a Wernesgrüner, az Erdinger, a Guiness és a Kriek.

Próbálja ki! Ne csak kortyoljon, játsszon, passzoljon is - nevezzen be a sörpingpong bajnokságra! A sörpingpong, vagyis a beerpong egy Amerikából indult, közkedvelt játék, amely Magyarországon is egyre népszerűbb. Kiváló kikapcsolódás minden korosztály számára, egyszerre szórakozás és sport.

Idén a budakörnyéki önkéntes tűzoltóegyesületek is csatlakoztak a fesztiválhoz, megközelítőleg 40 tűzoltóautóval vonulnak fel a város főutcáján.

A fesztivál a gyermekeknek is feledhetetlen kikapcsolódást biztosít, a hagyományos vidámparki játékok mellett Hangolóra zenefoglalkozás, görbicikli, Tintaló cirkusz és a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület jóvoltából az Oltómanók Birodalma várja őket.

További részletek IDE KATTINTVA olvashatók>>

Fel