Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Telki Fesztivál

TelkiFeszt 

Idén nem kell őszig várni a Telki Fesztiválra! 2023. május 19-ét és 20-át mindenki jelölje foglaltként a naptárában, hiszen koncertekkel, színpadi show-kkal, helyi és kicsit távolabbi fellépőkkel érkezik településünk nagyszabású rendezvénye. Az egész családnak kiváló szórakozási lehetőséget kínál mindkét fesztiválnap, hiszen rengeteg gyermekprogram, kirakodóvásár, táncszínház, sportbemutatók, megannyi zenei és táncos élmény vár minden korosztályt.

A nagyszínpadra lép a Soulwave, a Foreland, a Blues Dosers, a Vakfolt, The Juice és a Pedrofon is! Megcsodálható lesz a nagyszabású RG-táncszínház, átadják az idei telki elismeréseket, sőt, még tüzes ostorok is csattognak majd a közösségi ház udvarán!

A fiatalabbakat Turmix bringa, Tik-tok stick és buborékmerítés, a legkisebbeket népi játszó, ugrálóvár, mászófal, bábjáték automata, valamint meseelőadás is várja. A művészetkedvelők a messze Földön híres telki festőművész, Pelles Róbert képeiben gyönyörködhetnek. Településünk szenior örömtáncosai bemutatót tartanak, aki pedig szeretne, workshopon vehet részt a Szádhana - Integrál Egészségtudatosság Műhely jóvoltából.

Az időpont tehát: 2023. május 19-20., a helyszínek: Kodolányi János Közösségi Ház és Pajta-Faluház, valamint a Sportcsarnok.

TelkiFesztival2023

Pénteki események a sportcsarnokban:

telkifeszt_pentek

A további részletek kapcsán kérjük, figyeljék a Kodolányi János Közösségi Ház Facebook- és Instagram-oldalát, a közösségi ház heti hírlevelét, valamint a Telki FB-csoportot!

Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár Facebook>>

Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár Instagram>>

Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár hírlevélre jelentkezés emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Legyél Te is fesztiválfotós!

Mindig nálad van a fényképezőgéped és imádsz fotózni? Úgy érzed, sokszor sikerül a legjobb pillanatokat megörökítened? Jelentkezz a fesztivál előtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, hogy egyeztethessünk, mely programokon vennél részt lapunk fotósaként, és mi lehetőséget biztosítunk a legszebb képeid publikálására!

Ha pedig nem szeretnél elköteleződni, viszont a fesztiválon készített képeid között lesznek olyanok, amelyeket szívesen megmutatnál ország-világnak, tedd közzé őket a Telki és Környéke Facebook-csoportban, vagy közvetlenül küldd el szerkesztőségünknek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre a rendezvényt követően! Színesítsd fényképeiddel a Telki Napló aktuális lapszámát! (Megjelenés esetén természetesen mindig feltüntetjük a fényképek készítőinek nevét.)


Soulwave
Soulwave

BluesDosers
Blues Dosers

Foreland
Foreland

Pedrofon
Pedrofon

Fel