Széchenyi2020

hivatal@telki.hu   |    06 26 920 800   |   facebook   |    

Tájékoztató iskolai beiratkozásról

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre, a Telki Pipacsvirág Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola első évfolyamára

Tisztelt Szülők!

A veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy gyermeke általános iskolai beíratását lehetőség szerint online módon intézze a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül, amelyet a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap elérhetőségen talál meg!

Iskolánk esetében (amely állami fenntartású, körzettel rendelkező általános iskola) a második szakaszban, 2020. április 28. 0:00 óra és 2020. május 15. 24:00 óra között van lehetőség a beiratkozás folyamatának ügyintézésére.

A második szakaszban csak egyetlen általános iskolába kérheti gyermeke felvételét.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, akkor az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a beiratkozás automatikusan megtörténik.

Kérjük, hogy tájékozódjanak az iskolai honlapon is (iskola.telki.hu)!

Ha bármilyen kérdésük felmerülne, elérhetőségeink: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve 06-26-920-810.

Fel