• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Parkerdő

Tízmillió látogató évente, országosan kiemelkedő természetvédelmi szempontú erdőkezelés, több százezer erdei iskola résztvevő, negyven éves szakmai tapasztalat. Mindezt jelenti a Pilisi Parkerdő. Sőt, még ennél is sokkal többet: egyedülálló természeti értékeket, felejthetetlen családi kirándulásokat, egészséges életmódot, a természet harmóniáját, amely megnyugtatóan veszi körül rohanó városi mindennapjainkat.

A Parkerdőhöz tartozó erdők

Változatos tájon, változatos erdőállományokat kezel a Pilisi Parkerdő. Fenséges bükkösök és kopárokat termővé tevő feketefenyvesek, üde gyertyános tölgyesek és száraz karsztbokorerdők, telepített akácosok és természetes ligeterdők váltják egymást szinte egyik lépésről a másikra.

A változatos erdőállomány sokszínű élővilágnak kínál élőhelyet. Ennek a bonyolult, kölcsönhatások egész láncolatára épülő világnak a gondozása komoly felelősséget jelent. Ennek a felelősségnek a tudatában végezzük mindennapi munkánkat, amelyben ötvözzük az erdők kezelésében megkívánt összes – természetvédelmi, rekreációs és gazdasági – szempontot.

Honlap: www.parkerdo.hu

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.