• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Regisztrálja kerékpárját!


Kedves Telkiek, Kedves Biciklisek!

Ezúton hívjuk fel Telki kerékpárosainak figyelmét a Rendőrség és a Polgárőrség közös kerékpár-regisztrációs akciójára, amely 2017. május 27-én, szombaton, 9-től 12 óráig lesz Telkiben, a Pipacsvirág Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a Telki Óvoda közötti területen.

Az akcióban részt vesznek: Czelvikker Máté, Telki körzeti megbízottja, a Budakeszi Rendőrörs, a Budaörsi Rendőrkapitányság, valamint a Telki Polgárőrség.

A Bikesafe az első lépés a kerékpárok nagyobb biztonságáért!

Mindenkinek, akinek fontos kerékpárja biztonsága, ajánljuk, hogy vegyen részt ezen az eseményen és regisztrálja az országos rendszerbe kedvenc járművét.

Miért éri meg?

Mert Magyarországon több mint 10.000 kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan, így sosem kerül meg. Néhány lopott kerékpár minden évben megkerül, de nyilvántartás híján nem tudják, ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. Fontos, hogy Te ne járj így, ezért mentsd a bringádat!

Mit kell tudni a Bikesafe-ről?

Egységes nyilvántartási rendszer:

Ahol a kerékpárokat egy központi adatbázisban egyedi azonosító jeleikkel, fényképükkel, tulajdonosaik adataival regisztráljuk.

Lopott kerékpár adatbázis:

Körözött, lopott és megtalált kerékpárok lekérdezési lehetősége, kerékpárbiztonsággal kapcsolatos információk, tanácsok.

Rendőrség számára releváns adatok:

Tartalmazza mindazokat az adatokat, amik a rendőrségnek fontosak a körözéshez, a sikeres nyomozáshoz.

Lekérdezés az adatbázisból:

A kerékpárok adatai jogosultsági szintek szerint lekérdezhetőek a rendőrség számára.

Birtok védelem alapú rendszer:

Az adatbázisba az regisztrálhat kerékpárt, aki a regisztrációkor a kerékpár birtokában van. Ezért megilleti a birtokvédelem, ha a kerékpárt ellopják. A kerékpárok többségét a tulajdonosok regisztrálják, de a rendszer nem csak a tulajdonosok, hanem a kerékpárt jogszerűen birtoklók és regisztrálók részére is rendelkezésre áll.

Mit tud a rendszer?

  • adatmentés
  • igazoljuk, hogy a Tiéd
  • feljelentés egy gombnyomással
  • lopott kerékpár figyelés


Helyezd Te is biztonságba a bringádat, gyere és regisztrálj most!

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!