• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Egészségnap Biatorbágyon

2018. szeptember 29-én, szombaton, 8 és 16 óra között kerül megrendezésre Biatorbágy Egészségnapja. A helyszín a Biatorbágyi Egészségház és a Juhász Ferenc Művelődési Központ.

Az idei esemény különlegessége, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának Államtitkárságával és Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjával együttműködésben valósul majd meg.

A nap folyamán bemutatkozik és ízelítőt nyújt programjaiból a Biatorbágyi Egészségfejlesztési Iroda, valamint egy egészségügyi szűrőkamionban 37 féle átfogó vizsgálat várja az érdeklődőket. Ez utóbbi gördülő egészségközpontban a kíváncsiskodók virtuális valóságszemüvegek segítségével fedezhetik fel az emberi test működésének apró mozzanatait.

A fentieken kívül a lesz RETRO véradás, mentési-újraélesztési bemutató, elsősegélynyújtó verseny, a gyermekeknek pedig szemészeti szűrővizsgálat, valamint játszóház, bábelőadás és arcfestés is.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!