• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Tájékoztató nyári diákmunkáról

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci programot indítunk.

A központi program keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények legfeljebb 2,5 hónap időtartamra, a 2018. június 18. és 2018. augusztus 31. közötti időszakra vehetnek fel 16-25 éves kor közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó diákokat. A foglalkoztatás történhet az önkormányzat fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményben is, pl.: Polgármesteri Hivatal, óvoda.

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás támogatható. A munkabér nem lehet magasabb, mint a minimálbér (103.500,- Ft). időarányos hányada A napi 6 óránál rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatás esetén a támogatási összeg arányosan csökken.

A Telki Község Önkormányzata által felkínált diákmunka, amelyre az önkormányzat várja a diákmunkára jelentkezőket:

  • közterületi-kertészeti munkák,
  • rendezvények helyszínének berendezése, biztosítása, takarítás és rendezvényekhez kapcsolódó munkák: plakátozás, szórólap-újság kézbesítés.

Jelentkezni lehet:

  • személyesen a Polgármesteri Hivatalban dr. Lack Mónika jegyzőnél,
  • telefonon, a 06-26/572-003-as és 06-26-920-801-es telefonszámokon lehet.

A jelentkezési lap itt elérhető>>

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál közvetítést kérőként regisztrálja magát. Ehhez a személyes okmányok, valamint érvényes diákigazolvány, vagy iskolalátogatási igazolás szükséges. A diákok 2018. június 1-től regisztrálhatják magukat az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán (Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály, 2092 Budakeszi, Fő u. 179.).

Telki Polgármesteri Hivatal

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.