• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Virágültetési akció Telkiben!

Kedves Telkiek!

A koronavírus-járvány miatti, hosszan tartó, kényszerű elzárkózás nem foszthat meg minket életkedvünktől, és bízunk abban, hogy hamarosan túl leszünk az első, nehéz időszakon és nemsokára újra együtt tudunk majd örülni a tavaszi és nyári napsugárnak. Arra bátorítunk minden telki családot, hogy ültessünk minél több virágot kertjeinkben, ezzel is kifejezve, hogy az élet oldalán állunk! Mire túl leszünk a nehézségeken, legyen Telki még virágosabb, és a kertekben utcákon pompázó virágok tegyenek még vidámabbá bennünket!

Telki Község Önkormányzata mindazoknak, akik igénylik, háztartásonként egy-egy zacskó virágmagot juttat el. A most elültetett magoknak szimbolikus erejük is van, hiszen a járványveszély elmúltával hozzák majd meg színpompás virágaikat. A kezdeményezéssel az a célunk, hogy megmozgassunk minden korosztályt, és mind a fiatalabbak, mind pedig az idősebbek, otthon, a kertjükben, a friss levegőn tevékenykedve, ezáltal is hasznosan, alkotó munkával töltsék az elzárkózás alatt idejüket.

A későbbiekben majd külön kezdeményezésben keressük azokat, akik a legötletesebben, legszebben teszik virágosabbá kertjüket, környezetüket.

Maradjunk otthon, ültessünk virágot a jövőért! Igényeiket az ITT ELÉRHETŐ űrlapon, vagy név, telefonszám és a virágtípus megjelölésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06-70-621-5308-as telefonszámra várjuk, legkésőbb május 15-én, pénteken délután 4 óráig! A beszerzett virágmagokat az ültetési és gondozási javaslatokkal a rákövetkező hét végén igyekszünk eljuttatni a háztartásokba.

Telki Község Önkormányzata és a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár munkatársai

(Képünk illusztráció.)

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.