• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Telki gyönyörű természeti környezetben fekvő, a környezettel harmóniában fejlődő település. A házakig lehúzódó erdő nemcsak pihentető sétákra, kirándulásokra, közösségi programokra ad lehetőséget, hanem kristálytiszta levegőt is biztosít az itt élők számára. A barátságos környezetet barátságos emberek lakják. A nyugodt, kertvárosias miliő mentes a szélsőségektől, ugyanakkor pezsgő közösségi és fejlődő kulturális élet jellemzi.

Az önkormányzat képviselő-testülete és polgármesteri hivatala kiemelt feladatának tekinti e közösség szolgálatát. Célunk az, hogy a városi színvonalú komfort megteremtése mellett a természeti értékeket megőrizve fejlődjünk és mindenki számára biztosított legyen a szórakozás, sportolás és művelődés lehetősége.

 

Honlapunk egyszerre szól az itt élőkhöz és azokhoz, akik csak érdeklődnek településünk iránt. Ismerkedjen meg Telki múltjával, jelenével, életével!

Barátsággal üdvözli Önt:
Deltai Károly polgármester

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.