• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Pályázat: közterület-felügyelő

A Telki Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal a „Közszolgálati tisztviselőkről szóló”, 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, 2089 Telki, Petőfi utca 1.

Ellátandó feladatok: A közterületek jogszerű használatának ellenőrzése, a közterületen folytatott, engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységek ellenőrzése. Közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet, a közrend, közbiztonság, az önkormányzati vagyon védelme.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: közterület-felügyelő

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló”, 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a 14/2016. (XII.13.) Ö. rendelet rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

Magyar állampolgárság
Cselekvőképesség
Büntetlen előélet
Középiskola/gimnázium, közterület-felügyelői képesítés
Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása
Próbaidő kikötésének vállalása
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

A 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint elkészített fényképes szakmai önéletrajz, iskolai végzettségeket, képesítéseket igazoló okiratok másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy annak igénylését bizonyító okirat másolata, nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy pályázati anyagának tartalmát és személyes adatait a pályázat elbírálásában részt vevők megismerhetik, nyilatkozat vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 17.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információ kapható a 06-26-920-801-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Telki Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2089 Telki, Petőfi utca 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 11/2017, valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő.
Elektronikus úton dr. Lack Mónika részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül
Személyesen: dr. Lack Mónika, Pest megye, 2089 Telki, Petőfi utca 1.
A pályázat elbírálásának határideje: 2017. augusztus 22.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.