• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Szociális célú tűzifa igénylése

Telki Község Önkormányzata a Belügyminisztérium által meghirdetett szociális tüzelőanyag-pályázaton az idei évben is támogatást nyert el szociális célú tűzifavásárláshoz. A támogatás a településen szociálisan rászorulók részére biztosítandó téli fűtéshez szükséges tűzifa formájában adható.

Telki község képviselő-testületének a szociális igazgatásról és ellátásokról, valamint a gyermekvédelmi ellátásokról szóló, 17/2017. (X.31.) számú Ö. rendelete 15.§-a értelmében évente egyszeri, természetbeni szociális célú tűzifa támogatásra vonatkozó kérelmet nyújthat a szociális bizottság azon szociálisan rászoruló, bejelentett állandó telki lakóhellyel rendelkező, és életvitelszerűen is a településen élő személy részére, akinek a háztartásában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének négyszeresét (114.500 Ft).

A szociális tűzifa-juttatásra vonatkozó kérelmet írásban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatalhoz 2019. október 15-ig. A kérelemhez csatolni kell az igénylő és a háztartásában élők jövedelméről szóló igazolást, valamint nyilatkozatot az egyéb jövedelmekről.

A támogatás természetbeni formában, tűzifa-kiszállítással történik. 

Telki Önkormányzat

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.