• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Megkezdődött a csatornázás

Elindult Telkiben az eddig csatornázatlan területeken a hiányzó közmű kiépítése.

Az önkormányzat átadta a munkaterületet és biztosította a deponálás helyét. A részletes felmérés folyik, a munkálatok várhatóan június elején indulnak és – a február végi lakossági tájékoztatóban elhangzottak alapján – nagyjából egy évig tarthatnak. (A projektet hivatalosan 2021. február 5-ig kell lezárni, ám korábban várható az új hálózat teljes átadása.)

A kivitelezés megkezdése előtt minden érintett ingatlantulajdonost értesítenek a munkálatok további részleteiről és az útlezárásokról. A korábbi hírek szerint egy-egy utcában kb. 1-2 hétig várható forgalomkorlátozás, amely során reggel 7 óra előtt, valamint 17 óra után biztosítja a kivitelező a behajtást az érintett ingatlanokhoz.

Az „Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 7. (ÉMO 7.)” projekt keretében megvalósuló beruházás a Kohéziós Alap és a hazai központi költségvetési előirányzat által nyújtott, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.

szb

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.