• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Pályázat társadalmi szervezetek részére

Telki Község Önkormányzata pályázatot hirdet a helyi civil szervezetek 2019. évi pénzügyi támogatására.

A támogatás a civil szervezetek működési kiadásainak finanszírozásához, az általuk szervezett rendezvények, programok megvalósításához, a szervezet tagjainak részvételével megrendezendő versenyek nevezési díjainak biztosításához, a civil szervezetek hazai és nemzetközi kapcsolataik ápolásával, működtetésével kapcsolatos programok úti- és szállásköltségéhez használható fel.

A pályázati anyag összeállításához, kérjük, figyelmesen tekintsék át a helyi önszerveződő közösségek pénzügyi támogatásának rendjéről szóló, 9/2017. (IV.04.) számú önkormányzati rendeletben foglaltakat! (A rendelet ide kattintva elérhető>>) A pályázati adatlap letölthető INNEN>> Az átláthatósági nyilatkozat ITT ELÉRHETŐ>>

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatalhoz kell benyújtani írásban, egy példányban, papír alapon a rendelet 1. számú mellékletébe foglalt pályázati dokumentáció szerint, a szükséges mellékletekkel együtt.

A borítékra írják rá: „Pályázat helyi civil szervezetek támogatására”!

A benyújtási határidő: 2019. március 20.

A beérkezett pályázatokat a Pénzügyi Bizottság javaslata alapján a képviselő-testület bírálja el.

Deltai Károly
polgármester

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.