• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Adózási felhívás

Tisztelt Adózók! 

Tájékoztatjuk Tisztelt Adófizetőinket, hogy a 2018 második félévi helyi adók (építményadó, telekadó, iparűzési adó, idegenforgalmi adó) és a gépjárműadó befizetési határideje 2018. szeptember 17.

Telki Község Adóhatósága valamennyi adózó részére 2018 februárjában megküldte az adó folyószámla kivonatokat, valamint a 2018. évi helyi adó első és második félévi befizetéséhez szükséges csekkeket.

Az adózók az egyenlegközlőben értesültek arról, hogy adófizetési kötelezettségük 2018. évben milyen összegű, milyen összeget kell első félévi adóként 2018. március 15-ig, és második félévi adókötelezettségként szeptember 17-ig megfizetni.

Év közben történt változás esetén az adókivetésről szóló határozattal egyidejűleg megküldésre került a teljes évi befizetéshez szükséges csekk.

Az adózók befizetéseiket a folyószámlához mellékelt csekkeken vagy banki átutalással is teljesíthetik.

Amennyiben adózóink a szeptemberben esedékes befizetéshez új csekket szeretnének igényelni, ezt személyesen adóirodánkban, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken is megtehetik.

2018 augusztusában adóhatóságunk a vállalkozások részére megküldte az iparűzési adó folyószámla egyenleget. A bankszámla nyitásra kötelezett adózóknak (vállalkozóknak) helyi adófizetési kötelezettségüket is átutalással kell teljesíteniük.

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul községünk fejlődéséhez és működéséhez!

Lack Mónika
jegyző

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!