• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Bölcsődei igényfelmérés

Tisztelt Kisgyermekes Szülők!

Telki község jelenleg nem rendelkezik önkormányzat által finanszírozott bölcsődével, mert 10000 fő alatti település nem köteles önkormányzati bölcsődét fenntartani.

Az új szabályozás szerint, ha a bölcsődei ellátásra az adott településen legalább 5 gyermek tekintetében igény jelentkezik, vagy a település 3 év alatti lakosainak száma meghaladja a 40 főt, a települési önkormányzat köteles gondoskodni a gyermekek bölcsődei ellátásáról. Önkormányzatunknak 2019. január 1-től kell eleget tennie a fenti kötelezettségnek.

A bölcsődével kapcsolatos ellátási kötelezettség teljesítése érdekében felmérést készítünk a leendő bölcsődei igénybevételről.

A kitöltött igényfelmérő lap leadható 2018. június 15-ig a Telki Polgármesteri Hivatal titkárságán személyesen, postán beküldhető a Telki Polgármesteri Hivatal, 2089 Telki, Petőfi S. u. 1. címre vagy a válaszok megküldhetőek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Az igénybejelentési minta:

Alulírott ……………………… név ……………………………. szám alatti lakos a 2018/2019-es nevelési évre, (kizárólag 2019. január 1-től) ……………………………………… nevű gyermekem vagy gyermekeim részére bölcsődei ellátást szeretnék igénybe venni.

Kérjük, aláhúzással jelezze!

  1. Gyermekem 2018. augusztus 31-ig betölti a 2,5 évet: igen / nem
  2. GYED-en lévő szülőként munkaviszonyt kívánok létesíteni gyermekem 2. életévének betöltése előtt: igen / nem
  3. GYES-en lévő szülőként kívánom gyermekem részére a bölcsődei ellátást igénybe venni:

igen / nem

Telki, 2018. ..............

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
További információ Elfogadom!