• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Állás - közterület-felügyelő

A Telki Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal a „Közszolgálati tisztviselőkről szóló”, 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Pest megye, 2089 Telki, Petőfi utca 1.

Ellátandó feladatok: A közterületek jogszerű használatának ellenőrzése, a közterületen folytatott, engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységek ellenőrzése. Közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet, a közrend, közbiztonság, az önkormányzati vagyon védelme, esetenként rendészeti feladatok ellátása a közterület-felügyeletről szóló, 1999. évi LXIII. törvény valamint a 2012. évi CXX. törvény alapján.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: közterület-felügyelő

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló, 2011. évi CXCIX. törvény, valamint az 1/2017.(I.10.) Ö. rendelet (amely alapján az illetményalap: 46.380 Ft), a 14/2016. (XII.13.) Ö. rendelet (illetménykiegészítés: 20%), a Kttv. 133. § (3) bekezdése szerinti illetményeltérítés (+50%) lehetősége, illetve a 10/2010. (IV.28.) Ö. rendelet "a köztisztviselők szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásairól, valamint szociális és kegyeleti támogatásairól" rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

Magyar állampolgárság
Cselekvőképesség
Büntetlen előélet
Középiskola/gimnázium, Közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga
B kategóriás jogosítvány,
Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása
Próbaidő kikötésének vállalása
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

Felsőoktatásban szerzett közszolgálati szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szakképesítés.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

A 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint elkészített fényképes szakmai önéletrajz, iskolai végzettségeket, képesítéseket igazoló okiratok másolata, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy annak igénylését bizonyító okirat másolata, nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy pályázati anyagának tartalmát és személyes adatait a pályázat elbírálásában részt vevők megismerhetik, nyilatkozat vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról
A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. szeptember 7.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Lack Mónika nyújt a 06-26-920-801-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

Postai úton, a pályázatnak a Telki Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2089 Telki, Petőfi utca 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 10/2017, valamint a munkakör megnevezését: közterület-felügyelő.
Elektronikus úton dr. Lack Mónika részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül
Személyesen: dr. Lack Mónika, Pest megye, 2089 Telki, Petőfi utca 1.
A pályázat elbírálásának határideje: 2017. szeptember 11.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.