• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár


A Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár Telki önkormányzatának új, szolgáltatásait 2019 júniusától fokozatosan indító, közösségi programokért, közművelődésért és könyvtárszolgáltatásért felelős intézménye. 

A Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár közel 800m2-en, több, egymástól elkülönülő helyszínen, egyszerre akár több párhuzamos csoportos foglalkozásnak is helyt tud adni, legyen az cserkészfoglalkozás, filmvetítés, énekkari próba, kiállítás, táncház, kézműves foglalkozás, kismama- vagy nyugdíjasklub, író-olvasó találkozó, előadás, tanfolyam, filmklub, vagy civil szervezetek, egyesületek találkozója. A könyvtár a könyvtári funkción és kulturális színtéren túl információs pontként is üzemel majd, lesz nyomtatási, fénymásolási lehetőség, WIFI, telefontöltési pont, internethasználat. Diákoknak, home office-ban dolgozóknak ideális lehetőség, hogy otthonról kimozdulva, mégis itthon maradva megigyanak egy kávét vagy teát és tanuljanak, szervezzék napi feladataikat, információhoz jussanak, vagy találkozzanak egymással és beszélgessenek.


A programokkal kapcsolatos információ itt:

           

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.