• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Vásároljunk fegyelmezetten!

A Príma tájékoztatása alapján a Telkiben található élelmiszerüzlet ellátása - a bolthálózat többi tagjáéhoz hasonlóan - folyamatos, megfelelő mennyiségű készlet áll rendelkezésre. Lehetőleg senki ne vásároljon egyszerre sokat, csak a szükséges élelmiszereket szerezzék be! Fontos ugyanis, hogy mindenki hozzájusson a számára kellő mennyiségű termékhez.

A vásárlók tartsák be a létszámkorlátozásokat és a személyzet utasításait, ugyanis az üzletben egyszerre csak legfeljebb 40 vásárló tartózkodhat!

A bolti dolgozók fontos feladatot látnak el, reggeltől estig dolgoznak. Vigyázzanak rájuk is! Amennyiben lehetséges, készpénz helyett használják bankkártyájukat! A Príma a hatósági ajánlásokat szigorúan betartja, és ezt kéri vásárlóitól is a zökkenőmentes bolti kiszolgálás érdekében. Néhány napja a telki szupermarket bejáratánál kézfertőtlenítőt helyeztek el, és kérnek minden vásárlót, hogy használja!

Szervezés alatt van az idősek ellátása

Telkiben az idősek ellátása éppen szervezés alatt van. Addig is mindenki kérje meg azokat az idős lakostársainkat, akikkel kapcsolatban van, hogy ne menjenek vásárolni, inkább kérjenek segítséget fiatalabb szomszédaiktól, családtagjaiktól!


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.