• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Lépésről lépésre - járványügyi veszélyhelyzetben is

Tisztelt telki polgárok!

Az elmúlt napokban megfeszített munkával alkalmazkodtunk a kialakult járványügyi helyzethez. Lépésről lépésre hoztuk létre a védekezés intézményeit, hajtottuk végre az utasításokat, döntöttünk megoldásokról és valósítottuk meg azokat.

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett, részt vesz ebben a rohammunkában! Köszönöm, hogy mindenki fáradságot nem kímélve segít, és zokszó nélkül hajtja végre az utasításokat, és teszi meg a legkellemetlenebb és kényelmetlenebb, de sajnos szükséges lépéseket!

Nem tudom, mire lesz ez elég, de versenyt futva az idővel megteszünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy a lehető legteljesebb védelem kiépüljön. Remek látni az együttműködést! Bajban ismerszik meg Telki. A vírus terjedésének lassításában mindenkinek megvan a szerepe. Kérem, működjenek együtt, segítsük egymást és önmagunkat! Maradjunk otthon, ha ki kell mozdulnunk, tegyük azt fegyelmezetten! Minimalizáljuk a személyes kapcsolatokat!

A közös védekezésnek nincs vége. A munka java még csak most jön. Ez a munka sok kitartást és türelmet igényel, hisz várhatóan hónapokról lesz szó.

#bizalom #vigyazzunkegymasra

Deltai Károly
polgármester, helyi védelmi parancsnok


Friss helyi hírek a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan: https://www.telki.hu/index.php/koronavirus

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.