• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Frissített eljárásrend

Frissítés: 03.06, 15:00

A Járási Hivatal, mint az Operatív Törzs végrehajtó szerve frissített eljárásrendet juttatott el az egészségügyi intézményrendszerben dolgozók számára, amit mindenki megkapott. Jelenleg nincs szükség semmiféle további intézkedésre.

Aki érintkezett ismert koronavírus fertőzöttel, vagy fertőzöttnek tekinthető területen járt, jelentkezzen a 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen! Rosszullét, tünetek esetén ne menjen az orvosi rendelőbe, hanem vagy a fenti zöld számot, vagy orvosi rendelőt hívja, a 06-26-920-821-es telefonszámon, ahol eligazítást és segítséget kap! Este, hétvégén, sürgős esetben a mentőszolgálat értesítendő a 112-es telefonszámon.

Amíg nem tisztázódik érintettség, javasolt a két hetes önkéntes karantén betartása. Vírusfertőzés gyanúja esetén az illetékes egészségügyi szervek határozzák meg az eljárást.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.