• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Ne dőljön be a kibertér csalóinak (sem)!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) tájékoztatót adott ki koronavírus fertőzéssel összefüggésben terjesztett spam levelek kapcsán. A koronavírus megjelenése óta olyan új kiberbűnözői módszer van kibontakozóban, amely kihasználja a felhasználók járvánnyal kapcsolatos kíváncsiságát.

Bővebben...

Bérletek érvényességének meghosszabbítása

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása alapján a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként a 2020. március havi és második félhavi helyközi (országos, elővárosi és regionális) bérletek 2020. április 15-én 24:00-ig érvényesek.

Bővebben...

Megkezdték a járványügyi csomagok kézbesítését


Tisztelt telki polgártársaim!

Hétvégén a Polgári Védelem önkéntesei elindulnak, hogy minden háztartásba eljuttassák az összeállított kis csomagot.

A csomag legfontosabb eleme egy járványügyi kisokos. Egy kis füzet, amit ajánlok mindenkinek megőrizni, könnyen elérhető helyen tartani. A kisokos tartalmaz minden fontos információt a járványos betegség kezelésére vonatkozóan, és benne van az összes fontos elérhetőség, telefonszám, így azok számára is minden információ összegyűjtve rendelkezésre áll majd, akik nem annyira gyakorlottak az internet világában, és persze azok számára is, akik gyakorlottak ugyan, de egy áramszünet vagy számítógép meghibásodás esetén nem vennék sok hasznát gyakorlottságuknak.

Bővebben...
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.