• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

Vaddisznó hajtóvadászat - frissítve 01.18.

A Pilisi Parkerdő Zrt. tájékoztatása alapján a tél folyamán több alkalommal is vaddisznó hajtóvadászatokra lehet számítani a környező erdőkben, mivel a késő őszi, téli időszak a legalkalmasabb a vadállomány szinten tartására, szabályozására.

Február végéig rendszeresen folynak a vadászatok, amelyre az előkészületeket már korábban megtették az erdészetek. Nagy figyelmet fordítottak arra, hogy lehetőleg a kirándulni vágyók által leginkább kedvelt turista utakat ne zavarja a vadászat. Természetesen egyes esetekben egy-egy út és terület rövidebb-hosszabb ideig történő lezárása elkerülhetetlen.

Aktuális tilalmi információk

A Budakeszi Erdészet ezúton tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy 2019. január 20-án a térképen jelölt terület látogatása nem lehetséges. Az erdészet kéri és köszöni a kirándulók megértését.

A térkép ide kattintva elérhető>>

A Budakeszi Erdészet ezúton tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy 2019. január 21-én a térképen jelölt terület látogatása nem lehetséges. Az erdészet kéri és köszöni a kirándulók megértését.

A térkép ide kattintva elérhető>>

További tervezett hajtóvadászati időpontok a Budakeszi Erdészet területén: 2019. január 25., 29.

A legfrissebb korlátozások a Parkerdő honlapján is láthatók>>

Forrás: parkerdo.hu