• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +26 920 800
facebook

MLSZ

A GLOBALL Football Park & Sporthotel egy minden generáció igényeit kielégítő négycsillagos sporthotel és wellness-konferencia hotel épült a fővárostól mindössze 20 kilométerre, hazánk egyik legjobb mikroklímájú településén, Telkiben, ahol a friss, oxigéndús, kristálytiszta levegő különleges felüdülést nyújt távol a város zajától.

A szállodáig lehúzódó erdő nem csak pihentető sétákra, nordic walking gyaloglásra ad lehetőséget, de különféle közösségi és csapatépítő programokra is. A komplexum Magyarországon és egész Európában egyedülálló egyedi sport és rendezvényhelyszínt biztosít vendégeinek, ötvözve a professzionális munkához szükséges szolgáltatásokat a nyugalmas, pihentető időtöltéshez szükségesekkel, illetve az aktív, mozgalmas kikapcsolódásra is rendkívül alkalmas, legyen szó sportról, konferenciáról, családi-, vagy sportnapról, vagy bármilyen egyedi rendezvényről. Mindezt egy helyen biztosítjuk, négy csillagos környezetben, különleges designnal, professzionális személyzettel, egyedi és széleskörű szolgáltatásokkal, közel Budapesthez, gyönyörű természeti környezetben, az egészséges életmód, az egészséges étkezés jegyében, melyet nemzetközileg is elismert konyhafőnökünk neve fémjelez.

 

Térjen el a szokásos megoldásoktól – térjen be a Globallba!